Itellä on tuohon työpaikkaruokailuun sen verran sanottavaa, että onnistuin kikkailemaan oman ruokailuni karpimpaan päin ottamalla kaksi isoa lautasellista, toinen salaattia täyteen, kermaviilikastiketta päälle ja hiukka, noh huolella
voita lautasen kylkeen. Pääruokaa sitten enemmän tai vähemmän riippuen mitä oli tarjolla. Tämä tosin kolmen viikon keikalla, en tiedä miten samana pysyvät ruuat viikosta toiseen olisivat napannet.
Omat hiilari pyörii yleensä väliltä 30-100g /pv, joskus enemmänkin ja syön kyllä tarvittaessa ihan "normaalejakin" sapuskoita, mutta sitten taas palaan omille poluilleni.
Ruokalajit kyllä vaihtelee ja omasta mielestä tässä kohta vuoden aikana ei ruuat ole itseään toistaneet ja kyllästyminenkin on pysynyt poissa, mielestäni syön enemmän eri ruokalajeja kuin ennen tätä sapuskapolitiikan muutosta, mutta herkuttelen myös välillä, tosin karkit ja vehnäiset herkut eivät kuulu ruokavalioon, enkä niitä kaipailekkaan. Jäätelö, suklaa yms kyllä maistuu.
Ei karppaus loppupeleissä niin erilaista ole, kuin sitä äkkiseltään luulisi ja on hyvä tietää, että karppaus itsessäänkin on aika laaja käsite.
Pidetään keskustelu täällä ja aiheessa, niin vältytään tuputtamisen vaikutelmalta.