Näin kesällä uusien pottujen aikaan silli kuuluu pöytään, vai kuuluuko?
Miten porukalle maustekalat maistuu?
Itse pidän kirkasliemisistä sipuli- tai tillisillistä. En oikein ymmärrä punaliemisten piparkakkumaustettujen sillien hienoutta.
Kaikkein parasta on kuitenkin suutarinlohi eli silakkarullat, varsinkin kalakauppiaiden irtomyynnistä ostettuna. Jostain syystä säilykepurkissa suutarinlohi on vähemmän etikkaista. Hyvässä kalasäilykkeessä pitää olla etikkaa niin että silmistä vesi valuu.
Näin kesällä uusien pottujen aikaan silli kuuluu pöytään, vai kuuluuko?
Miten porukalle maustekalat maistuu?
MIelellään noita söisi, mutta kun lääkärini on kieltänyt syömästä pieniä kaloja, kuten silakkaa, muikkua, silliä ja kilohailia. Sillä on jotain näitä kaloja vastaan...
--
T. Ari
Helkama Kulkuri 14 (1990), Performer Agenda (2009), Insera Reflex (2010), Milan SL (2012), Yosemite 20" Folding (2014), Rossano cyclocross (2018)
Kaikki nahkoineen (nahka on se ongelma) syötävät kalat on melkein varma kihtikohtaus. Kulutus on siis nolla, kun ei taloudessa muutkaan niitä halua syödä.
Edit: Uraattiarvot niistä kohoaa muillakin, mutta jostain syystä vain osalla se tuottaa välittömiä ongelmia. Pitkäaikaisvaikutuksista en tiedä. No lauantaina tuli 11 kuhaa, joten valkoisen kalanlihan makuun pääsee piakkoin.
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut) CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org