Ioni tuhon dataa.

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
annalampi
Viestit: 5
Liittynyt: 19 Huhti 2012, 20:22

Ioni tuhon dataa.

Viesti Kirjoittaja annalampi »


IONItuhon voimien viemäröinneistä.

Ydinteollisuus tekee mitä tahansa, jotta EI jäisi housut kintuissaan kiinni näistä seuraavista loputtomista rikoksistaan meitä, ihmiskuntaa vastaan. Eräs tarkimmin IAEA:n salaama fakta kun perustuu siihen, että kaikki maailman 440kpl toiminnassa olevaa reaktoria on jo alkujaan suuniteltu asennettavan tektonisesti epävakaaseen maaperään! Ei todellakaan mikään sattuma, että Fukushiman kaltaisten ydinvoimaloitten alta räjähtelee solkenaan tektoniset pommit ja metaanijääklatraatit varmistivat tuhon.

Jälleen kerran näytän teille sellaista legendaarista supersalattua silminnäkijäraportointia. Siis olen luonnollisesti i t s e ollut näkemässä paikan päällä, sekä OL-1 laitoksella, että OL- 2 laitoksella kyseiset "erityiset säteilyn energioiden, neutroniviemäröintien titilat" joista teille nyt maailman ensi-illassa viimein osaan ja ennen kaikkea u s k a l a n . Valtaisan IAEA/ POLIISIsensurointien läpi tuon päivänvaloon sensaatiomaista uniikkia dataa. Ottakaa näitä ihmeessä talteen sensuroijia ennen. Koska IAEA vetää herppeiset nämä nähdessään. Siis i h a n varmasti:

http://kuvaton.com/k/YUS7.jpg

Koodi: Valitse kaikki

                --------

HOPEAA jogurtti IONEIKSI

Voi hyvänen aika tätäkin seuraavaa faktadataa. Oikeasti hopeaa käytetään, koska se jalona ja kestävänä metallina kestää miltei mitä vaan. Eräs erittäin raju käyttö hopealle onkin olla vastaanottamassa kiloampeerisia valokaaria kerta toisensa jälkeen. + 3 000C lämpöön hypähtäviä sähkön suoria valokaaren murskaavia iskuja. Joita epäjalommat metallit ei kestä. Sen se tekee teollisessa mitassaan jopa hyvin.

Mutta kestojen ehdoton raja tulee vastaan kun pitäisi kestää ydinteollisuuden syytämiä säteilyn ionisaation kaltaisia jatkuvia säteilyn eroosionsa tuhoja. Hopean Ag:n atomin valenssielektronin kyky sitoa ainetta on 7,7eV. Kun sen kriittinen atomikohtainen energiataso ylitetään, hopeakin ionisoituu elektroninsa menettäen kanavasäteilyn plasmakaasuksi. Sieto siis ylitetään, jolloin aineena muuttuu kiiltävän kestävä hopea hammastahnamaiseksi mössöksi muuntamassa hetkessä. Seuraava demoamani kiinteän hopean muuttuminen jälleen kerran maailman ensi-illassa. Katsokaa ja kauhistukaa. Koska kaikki tässä kerrottu tosiaan ON totta:

http://kuvaton.com/k/YU2V.jpg

Isot kuvat poistettu ja otsikko muokattu luettavaksi. msk

Avatar
lowrides
Site Admin
Viestit: 592
Liittynyt: 22 Elo 2007, 21:26
Paikkakunta: Lontoo

Re: Ioni tuhon dataa.

Viesti Kirjoittaja lowrides »

Hei Anna,

Asetin käyttäjätunnuksesi porttikieltoon, koska en halua käymääsi keskustelua tänne foorumille. Löydät varmasti paremman kanavan viestillesi ja ennenkaikkea kehottaisin sinua menemään ulos nauttimaan keväästä!

t.Oliver

Lukittu