Paypal keskustelu

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
Avatar
optimistx
Treenaileva sisällöntuottaja
Viestit: 675
Liittynyt: 26 Marras 2006, 18:49
Paikkakunta: Espoo

Paypal keskustelu

Viesti Kirjoittaja optimistx »

optimistx kirjoitti:
Pastori kirjoitti:

https://www.paypal.com

Paypal on virtuaalinen kukkaro. Voit siis siirtää rahaa verkkopankista paypal tilille. Lähes kaikkiin verkkokauppoihin ympäri maailman käy sitten tuon paypalin käyttäminen maksuvälineenä. Esim. itselläni on paypal tili vaikka käytänkin luottokorttia maksuihin = paypal tili käyttää luottokorttiani. Suomennos. Mun ei tarvi joka puulaakiin antaa luottokorttitunnuksiani.

Luulin, että paypal olisi turvallinen.
Ei ollut.

Ostin kauppiaalta tavaraa paypalia käyttäen. Maksu meni, tavaraa ei tullut. Valitin paypalille. Hienoja lomakkeita täyteltiin, pyydettiin rahat takaisin. Ei tullut rahoja eikä syytä ilmoitettu, miksi ei rahaa takaisin.

Liian iso puulaaki tuo paypal. Tuskin edes hätkähtävät, vaikka kuinka levittelisi tietoa ympäri nettiä siitä, kuinka ei toimi paypal.

Ihme tapahtui. Yli vuosi valituksen tekemisen jälkeen ja noin puolitoista vuotta maksustani tilini saldossa oli tapahtunut muutos, jonka suuruus sopii ko. transaktioon. Ei mitää ilmoitusta paypalilta asiasta, ei paypal-tilin transaktiolistassa mainintaa.

Lievennän ja korjaan näin ylläolevaa marinaa.

Kasasin lisää rahaa tilille ja ryhdyin käyttämään heidän palvelujaan uudestaan.

ajarmala
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2004
Liittynyt: 10 Heinä 2009, 00:17
Paikkakunta: Nummela, Vihti
Viesti:

Re: Paypal keskustelu

Viesti Kirjoittaja ajarmala »

optimistx kirjoitti:

Lievennän ja korjaan näin ylläolevaa marinaa.

Paypal vain välittää rahaa paikasta toiseen. Ei se ole Paypalin vika, jos toimittaja ei toimita tavaraa. Mutta ne osaa korjata toimittajienkin aiheuttamat viat. Kiva!

Olen käyttänyt Paypaliä lähes ziljoona kertaa monenlaisissa nettiostoksissa eikä koskaan ole ollut mitään hämminkiä, ehkä siksi, että toimittajat ovat toimittaneet ajallaan tilaamai tavarat... Kerran kävi niin, että Dealextreme ei kyennyt tavaran loppumisen takia toimittamaan tilaamaani, niin Paypal palautti rahani - se oli 1,67 eur, kun tilaamiani nappiparistoja ei ollut saatavissa...

--
T. Ari
Helkama Kulkuri 14 (1990), Performer Agenda (2009), Insera Reflex (2010), Milan SL (2012), Yosemite 20" Folding (2014), Rossano cyclocross (2018)

Vastaa Viestiin