Nojanalle kirjoitti:Itse olen laiska ruuan laitos. Usein kippaan vokkiin saksankaupan kasvissekotuksen , itämaisesti maustettua öljyä paistin öljynä . Lisä höysteeksi nauhapastaa sekaan . Laiskuus on näissä asioissa intohimo . 
Kuten myös. Jos on 5/2 -mukainen paastopäivä, niin illalla vokkia: pakasteesta 100 g saksankaupan kanan jauhelihaa pannulle (erikseen leikattu neljäsosa siitä tarjouksessa olevasta 400 g:n paketista), sillä aikaa silputaan 300 g sipulia, jotka pannulle, sitten murskataan 4-5 kynttä valkosipulia ja pannuun. Maustetaan kahdella teelusikallisella cayennepippuria (lienee Tokmannissa halvinta) ja vielä runsas huiskaisu Madras currya jos on (tai vaihtoehtoisesti kurkumaa, jeeraa, kanelia, inkivääriä, kardemummaa). Sekoitetaan. Lopuksi 500 g pussi saksankaupan vokkivihanneksia pannuun. Jää juuri sopivasti 600 kaloriiin... Ei suolaa, ei rasvaa, kun ei tarvitse, koska mausteita on tarpeeksi.
Jos ei ole paastopäivä, niin tehdään sama, mutta keitetään lisäksi pussillinen K-kaupan nuudeleita, jotka kipataan vokin päälle ja sekoitetaan (tai vaihtoehtoisesti syödään aamiainen). Muitakin ruokia on, mutta niissäkin on paljon sipulia ja kasviksia, koska niistä saa syödäkseen.
Entäs spagetti? Keitetään 75 g spagettia. Sillä aikaa spagettikastike (lue: salaatti): tomaattisosetta, tuntuvasti tuoretta chiliä, kourallinen kikherheitä tai papuja, toinen kourallinen vihreitä oliiveja, ja kolme sipulia. Nam.
Ai, minäkö muka tykkään mätöstä? Juu, mutta sen energiatiheyden pitää olla kevyt, jotta sitä voi ahmia surutta vatsansa täyteen. Sipulissa ja vokkivihanneksissa ei ole juuri paljoakaan energiaa, mutta niistä tulee vatsa täyteen...
Mitään en inhoa enempää kuin jotain tyypillisintä ravintolaruokaa: kimpale lihaa, kaksi pientä perunaa, yksi keitetty miniporkkana ja palanen parsakaalia. Öh? Voiko pitkäveteisempää ruokaa olla? Ei ihminen halua syödä lihankimpaletta, vaikka se olisi kuinka hyvin paistettu, jos annoksessa ei ole mitään muuta olennaista kuin se liha.