Re: Haudutuspata/multicooker
En olekaan ennen tehnyt auton katolla ruokaa. Ei yltänyt töpseli muuten ja talon väki tulee vasta tunnin päästä.
Täältä löydät kaiken tiedon nojapyöristä, kinnereistä ja velomobiileista sekä nojapyöräilytapahtumista.
http://www.nojapyorafoorumi.fi/
En olekaan ennen tehnyt auton katolla ruokaa. Ei yltänyt töpseli muuten ja talon väki tulee vasta tunnin päästä.
Maankuulua janxin polttoainerisottoa lounaaksi.
Sain viimein palvelimen perästä kulutusmittarin monitoimikeittimeen. Laitoin paineohjelman päälle (Pressure cook Hi). Lämmitysvaiheessa näyttää 978 W (noin 5 min, 4 dl vettä keittimessä). Edit: Kun haluttu paine saavutettu, putosi lähelle nollaa. Eikä noussut 5 min painekeiton aikana enää.
Vähäkulutuksiselta vaikuttaa. Toimis varmaan ihan jees matkailuvaunun aurinkopaneeli+lifepo akku+invertteri setilläkin.
Torissa on taas yksi kaupan.
https://www.tori.fi/recommerce/forsale/item/28108842
Toinenkin Turussa. Tää on hauska. Starwars edition.
https://www.tori.fi/recommerce/forsale/item/28339537
Ei tää tekoäly nyt ehkä vakuuta... kysyin evoluutiota polttoainerisottoon: "Miten parantaisin tämän makua? Laitan instant pot multikookeriin: 1dl riisiä, 3 porkkanaa, jauhelihaa, purkkimaissia ja kasvisliemijauhetta. Painekeitolla 6 minuuttia."
Entäs tää foorumin pienjoukkoäly? Miten tätä nyt kehittäisi, kun kaikki kiva on "kielletty".
Vastaus alkaa:
Makua parantaaksesi suositellaan lisäämään sipuli ja valkosipuli, käyttämään monipuolisempia mausteita kuten mustapippuria, paprikajauhetta, oreganoa tai yrttejä sekä kokeilemaan myös soijakastiketta tai makeaa chilikastiketta viimeistelyyn.[1][2][3]
Näillä muutoksilla ruoasta tulee täyteläisemmän ja moniulotteisemman makuinen, ja rakenne sekä väritkin paranevat.[2][3][1]
Voissa paisten ja kermassa keittäen on tosi vaikea pilata minkään ruoan makua.
Maitopohjainen kerma ei kuulu keittiööni ollenkaan. Kahvissa ihan hyvää, mutta sitäkään ei pää kestä oikein juoda. Kakun päältä jätän kermat syömättä. Kookoskerma menee pitkin hampain, mutta en pidä kookoksen mausta, joten se pitää sitten saada jotenkin peitettyä. Voina käytän kirkastettua voita joissain ruuissa (riisipuurossa), mutta määrät ovat vähäisiä. Se on pirun kallista. Jotain muuta kautta siis etsittävä lisää makua.
Edit: Voissa paistettu ruoka ei myöskään mene ongelmitta tämän ruuansulatuksen läpi.