Re: Haudutuspata/multicooker
Aromivahvenne tuokin.
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikk ... odit/e635/
Täältä löydät kaiken tiedon nojapyöristä, kinnereistä ja velomobiileista sekä nojapyöräilytapahtumista.
http://www.nojapyorafoorumi.fi/
Aromivahvenne tuokin.
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikk ... odit/e635/
Keksin oivan tavan saada polttoainerisottoon lisää makua. Teen aika usein höyrytettyjä pakastevihanneksia (parsakaali, porkkana, maissi tms.) ja jonkun makkaran tai nakin nakkaan pakasteesta pönttöön. Pohjalle 4 desiä vettä.
Tästä höyrytyksen vedestä teinkin tällä kertaa risoton pohjan. Oli lisämakua, vaikka laitoin kanaliemijauhetta vain yhden lusikan. ![]()
Minulta ei onnistuisi. Parsakaalinkeitinveden juon aina itse ensimmäisenä. Sehän on ihan parasta sellaisenaan. Voi tietysti toimia risottoonkin... jos jää. ![]()
Kun ei meinaa muuten tulla tarpeeksi mikromuoveja, niin aattelin kokeilla sous vide menetelmää. Lämmitin veden 85 asteiseksi, possun ulkofile kyytiin ja sitten lieden lämpimänäpitotoiminto päälle. Veden lämpö laski aluksi 72 asteeseen ja on vähitellen noussut 5 tunnin aikana 79 asteeseen. Jos vielä pari tuntia pitäis ja pikajäähdyttäis kylmässä vedessä. Yöksi jääkaappiin ja huomenna paistaa pintoihin värin. Saa nähdä onko hyvä. En oo ikinä maistanut sous vide lihaa.