Teette tahallanne kiusaa
paastoa kärvistelevälle. 
Nuo Nikon lisäykset vain pahensivat ajatusten kiertymistä tuon ruoan variaatioiden ympärille. Minäkin laittaisin maitorasvaa oliiviöljyn lisäksi. Ravintola-alan ahmattilainen pikkuveljeni ns. säikäyttäisi chilit ja inkiväärit sinappiöljyssä pannulla ennen lisäystä. Mielestäni turhaa hifistelyä. Arin suoraviivainen tyyli viehättää, mutta enemmän rasvaa kaipaan tuohon. Tai no, voinhan syödä muhennoksen voisulan kanssa. 
Ne chilin siemenet otetaan pois siinä tapauksessa, että halutaan välttää tulisuutta, mutta saada chilistä väriä ja rakennetta ruokaan. Sellainen seikka kannattaa myös huomata, että kaksi tulista erilaista maustetta ei ole edes yhtä tulista, kuin noista kahdesta tulisempi yksin –jostain syystä.
Jos tarve on pelkästä tulisuudesta, pakastealtaasta löytyy pakastettua chilimurskaa. Helppoa käyttää, eikä väljähdy säilytyksessä. Ison smarketin valikoimista näytti löytyvän. (joo, en osta sieltä muuta kuin tuota, pakastepurjoviipaleita ja irtoteetä kilon pusseissa
) 
Jori
On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma