Osuuskaupan juustohyllyllä oli maidotonta "juustoa" (wilmersburger pala, classic, 300g) niin piti koittaa miten maidoton pitsa onnistuu... sanoisin, että hakkaa 9/10 pitserian pitsoista
ainakin jos tykkää, että pitsassa paksumpi ja rapsakampi pohja mikä tähän nyt tuli.

http://www.wilmersburger.de/produkte/de ... c#lightbox
Toi "juusto" aika likelle edamia maistui paljaaltaan.
Muuten meni aikalailla tän ohjeen mukaan.
POHJA, 1 pellillinen
5-8 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3/4 rkl ruusunpunaista vuorisuolaa (vähempikin riittäisi)
3 dl vettä
1/2 dl rypsiöljyä
iso hyppysellinen jotain yrttisekoitusta
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa käsin ja lisää jauhoa kunnes taikina irtoaa käsistä sekä kulhosta. Jauhota vielä ja painele leivinpaperin päälle uuninpellille.
Päälle löysin tomaattikastiketta, valkoisia papuja, suolakurkkuja, tofua ja aurinkokuivattuja tomaatteja. hyppysellinen lisää yrttisekoitusta ja puolikaspala tuota "juustoa" päällimmäiseksi. 30 min 225 asteessa.
Aika helppoa ja nopeaa evästä...
Nojasyklismiä vuodesta 2010
"Nojapyöräily on parasta mitä voi tehdä housut jalassa mutta kinnerillä voi ajaa myös ilman housuja"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.