Joku psyllium-kananmuna -liisteri? Tai perunajauholiisteri? Emt, nämä ovat todella villejä arvauksia, ja ehkä jopa osiota "älä kokeile kotona"
Tosin ehkä tuo prässäily menisi vielä enempi tuohon osioon!
Joku psyllium-kananmuna -liisteri? Tai perunajauholiisteri? Emt, nämä ovat todella villejä arvauksia, ja ehkä jopa osiota "älä kokeile kotona"
Tosin ehkä tuo prässäily menisi vielä enempi tuohon osioon!
HP Velotechnik Scorpion 2009-, Optima Cheetah 2014-, Charge Cooker maxi 2 2016- ja VeloMotion Sequoia 2017.
maasoutaja kirjoitti:jep, suklaatilla sidostelin enste mutta menee vähän namustelun puolelle, mikähän aines pitäs läjässä ilman että tarviis paistella ja olisi terveellistä? Nahkaliima?
Tarvitseekos tuo muuta, kuin vähän kosteutta, joka tekee hiutaleiden pinnasta aavistuksen pehmeitä. Kokeile itse kosteusprosentti. Kuulemma puupellettejä tehdessä kosteus on erittäin tärkeä parametri. Kostutuksen voi tehdä kätevästi niinkin, että laittaa myslipussin jääkaappiin jäähtymään ja antaa kylmän myslin vetää ilmasta kosteutta itseensä ennen kuin puristaa.
Jori
Jori
On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma
En mielellään kastelis ettei tarttes kuivatella. Myslin omat hedelmämehut vois sen pitää läjässä jos ne kovettuisi. Töissä painetaan prikettiä kovastikkin kuivasta purusta, puiden omat pihkat ja lingniinit taitaa avittaa. Josko kuusen pihkaa pistäsin patukkaan tai sitten mysliä prikettikoneeseen.
Vaimo teki simaa, se on turhan makeeta eikä oikeen uponnu kaikki Vappuna. Oon nyt lantrannu sitä koivunmahlalla fifty/sixty tyyliin - tulee ihan juotavaa, energiasta en mee takuuseen.
Petri
Nojapyöräfoorumi toimii hyvin, aina saa vastauksen vaikkei kysyiskään mitään.
Mun nykyinen juoma on tänsorttinen, pari vaihtoehtoo: