Parvekkeella kasvaa kukkakaalia, tomaattia, kurkkua. Kerrostalon kapasiteetti ei ole verrattavissa omakotitaloon, jonka ympärillä pihaa riittää. Sehän pistettäisiin kasvimaaksi oitis.
Kauppoihinhan ne peruselintarvikkeetkin on kaikki siirtyneet. Päästään taas siihen hokemaan, että täällä on liikaa ihmisiä, eli vanhanajan systeemi ei varmastikaan ole mahdollinen. Se vaan olisi lähempänä luontoa ilman suurtehtaita. Jep, sitten olisimme varmasti sivistymättömiä jurottajia jossain metsässä..
Kyllähän jonkun mikropizzan tunkeminen mikroon on varmaan helppoa ja nopeaa, mutta voiko puhua terveydestä?
Ja meillä kypsennetytkään kasvikset eivät maistu miltään sukkamehuisilta viime vuoden jäämistöiltä, kunhan ne muistaa uittaa voissa ja kermassa ja lisätä mausteita sopivasti.
Niin ja prosessointi lisää kyllä säilyvyyttä, mutta puhutaanko taaskaan samassa lauseessa terveydestä?
Ehkä pointtini on vähän hajanainen, mutta eniten kritisoin nykyisiä suosituksia syödä suurin piirtein muovia ja pahvia. Siltä ne rasvattomat ja kuituiset tuotteet maistuvat..en kyllä söisi "terveyden" nimissä pahvia ja muovia, vaikka eläisin sillä huikeasti 2 vuotta pidempään kuin jollain muulla ruokavaliolla.